Győri fogtechnikai laborunk

 

Fogtechnika Magyarországon

Győri fogtechnikánk indításakor nehéz célt tűztünk ki magunk elé, hiszen egy kialakult, bizalmi alapon működő piacra szerettünk volna betörni. Elképzelésünk mellett azonban kitartottunk és új „versenyzőként” kimagasló anyagminőséggel, csúcskategóriás eszközökkel és szakmájukban már bizonyított kollégákkal vettük fel a versenyt.

Különösen fontosnak tartjuk győri fogtechnikánk rugalmasságát. Fogtechnikai megrendeléseinket azonnal feldolgozzuk, akár 24 órán belül személyesen elhozzuk Győr 50 km-es körzetében. Amennyiben nem áll módunkban a személyes munkafelvételre / átadásra, úgy az egész ország területén díjmentesen, logisztikai partnerünk (GLS) segítségével vesszük fel és szállítjuk le munkáit. Nincsenek rejtett költségek, elkeveredett csomagok, késések!

Ingyenes fogtechnikai próbamunka

Különleges ajánlatként szeretnénk felajánlani első közös munkánk munkadíját ajándékba. Bízunk benne, hogy a fogtechnikai laborunk által képviselt magas minőség, rugalmasságunk és korrektségünk meggyőzik, és a jövőben partnereink között köszönthetjük.

GardentLabs – Győri fogtechnika

A GardentLabs minőségbiztosítási rendszere 5 alapvető pontra épül:

  • Munkafelvételkor a legapróbb részletekre alaposan és gyorsan kitérünk azért, hogy önnek a későbbiekben már ne legyen teendője vele, a visszakapott munka pedig első megfelelő legyen
  • Kollégáink minden egyes beérkező munkáról tudni fogják, hogy melyik fogorvos szakemberi kérte őket. Megismerjük és megtanuljuk az elvárásait, a sztenderd magas minőségen kívül saját szakmai kritériumainak és preferenciáinak is megfelelünk.
  • Az egyes munkafázisok során több ellenőrzőpontot is beiktatunk, hogy az esetleges korrekciókat gyorsan és kifogástalanul tudjuk eszközölni.
  • A kész munkák Fehér Ákos fogtechnikus mester jóváhagyásával küldjük ki megrendelőinknek, így biztosítva a tökéletes minőséget.
  • Fogtechnikai munkáinkra a GardentLabs minőségi tanúsítványa kerül, valamint minden munkánk mellé egyedi garancialevelet állítunk ki.

Győri fogtechnikánk csapata:

 

Ismerje meg győri fogtechnikai laborunk csapatát. Azért dolgozunk, hogy fogorvosi praxisában a fogtechnikai munkák gyorsabban és magasabb minőségben készüljenek! Ha Győrben keres fogtechnikát, keresse fel a GardentLabs fogtechnikai laborját.

Fehér Ákos

Fehér Ákos

laborvezető, fogtechnikus mester

 
Rólam

Több mint két évtizede választottam hivatásomként a fogtechnikát, 2015-ben szereztem meg a mesterlevelemet, de azóta is folyamatosan képzem magam. A GardentLabs laborvezetőjeként részt veszek a beérkező munkák kidolgozásában, valamint minőségbiztosítási rendszerünk részeként ellenőrzöm az összes kimenő munkát. Specialitásom a különböző fogtechnikai leplezések készítése, különösen szeretek a frontrégió esztétikájával foglalkozni.

3 gyönyörű gyermek édesapja vagyok. Szabadidőmet a családommal, illetve sporttal töltöm.

Fodróczy Szabina

Fodróczy Szabina

fogtechnikus, protetikus

 
Rólam

1994 -óta foglalkozom fogtechnikával, ezen belül is a protetikára specializálódtam. Folyamatosan képzem magam, fontosnak tartom, hogy a fogtechnika teljes területét megismerjem, ezért a kerámiás képesítést is szereztem. A mindennapokban leginkább a rejtett elhorgonyzású feladatokat szeretem, illet különösen érdekel az idősebb betegek kivehető pótlásainak javításának és tisztításának területe.

2 mindennél szebb gyerekem van, szabadidőben a családdal vagyok. Szeretek utazni, sportolni és mindenki örömére imádom a gasztronómiát.

Bokodi Simon

Bokodi Simon

fogtechnikus

 
Rólam

Több mint 4 éve döntöttem úgy, hogy a fogtechnikán belül a fémes munkák irányába indulok. Szeretek fémmel dolgozni, különösen nagy rutinom van a különböző hídvázak és fogtechnikai lemezek készítésében. Tudásomat folyamatosan bővítem, szeretem megismerni és elsajátítani a fogtechnika legújabb megoldásait.

Szabadidőmben szívesen utazok és kirándulok. Nagy filmkedvelő vagyok, valamint rajongok a fociért.

Elérhetőségünk

 

9012 Győr, Hármashatár u. 15. I/19.

Labor: +36/30 733 5122

8 + 3 =